Dienstag, 4. April 2017

Για έναν αυτόνομο Ελληνισμό

Για έναν αυτόνομο Ελληνισμό
Του Στυλιανού Αρίστωνος

Εμείς οι λίγοι χιλιάδες εθνικοί Έλληνες αποτελούμε το μόνο πραγματικό Ελληνικό Έθνος. Συνεπώς, αδέλφια μου, μην τους κάνετε τη χάρη να μιλάνε για «ελληνικό» κράτος, «Ελληνική» μουσική, «Ελληνική» Πολιτική, «Ελληνική» Κρίση, «Ελληνική» Επανάσταση, «Ελληνική» ιθαγένεια ή «Ελληνική» παράδοση, όταν εννοούν προδήλως την Ρωμιοσύνη, αλλά σταθείτε εμπόδιο στην επαναπαλλοτρίωση και εκμηδένιση των όρων. Μην τους κάνετε τη χάρη να ταυτίζεται στο μυαλό σας το Ρωμαίικο Κράτος με την Ελλάδα μόνο επειδή το πρώτο επεκτείνεται στα ελληνικά εδάφη. Μη τους επιτρέπετε να μιλάνε για λογαριασμό μας, να παρουσιάζουν τον δικό μας πολιτισμό ως το δικό τους παρελθόν και τους ναούς μας ως λάφυρα-μασκότ του Κράτους τους. Μη τους επιτρέπετε να μας ορίζουν ως θρησκεία όταν είμαστε ξεχωριστό έθνος με δική μας θρησκεία. Δεν ταυτίζουμε τα συμφέροντα ΜΑΣ για να μαχόμαστε για τα δικά ΤΟΥΣ. 
Έλληνες, πάρτε τους Λακότα, τους Ινδούς και όλους τους άλλους πολιτισμικούς λαούς σαν παράδειγμα στην καθημερινή ζωή, αυτούς που αντιστάθηκαν, περιφρόνησαν, αδιαφόρησαν για τους νόμους, τα σχολεία, τα κόμματα και την ιστοριογραφία των κατακτητών τους για να ΜΗΝ αφομοιωθούν! Ο Ελληνισμός είναι εδώ και μάχεται για την πλήρη αποκατάσταση και αυτονομία, για το δικό του «1821», διότι μόνον τότε θα είναι κύριος του εαυτού του. Μόνο τότε θα υπάρξει κυρίαρχο ελληνικό έθνος. Κι αν, τυφλωμένοι από τον εθνικισμό τους, σας ρωτήσουν κάποιοι ειρωνικά, πώς γίνεται να είστε Έλληνες με Ρωμιούς γονείς, απαντήστε ότι είστε Έλληνες με Ρωμιούς γονείς, ακριβώς όπως υπήρξαν Έλληνες ο Θαλής με φοινικους, ο Πορφύριος με σύριους και ο Ιουλιανός με ρωμαίους γονείς. Και ρωτήστε με τη σειρά σας, πώς εκείνοι μπορούν να είναι Έλληνες με τον Αβραάμ ως προπάτορα και με αφέντη τον Γιαχβέ. Όποιος δε θέλει να είναι Έλληνας, ας μην είναι. Δεν τους βάλαμε του ποδιού μας κάλτσα. 
Δεν ασκούμε σωματική ή συναισθηματική βία, δεν προσηλυτίζουμε, δεν υποσχόμαστε ούτε φοβίζουμε κανένα. Αυτές δεν υπήρξαν ποτέ δικές μας τακτικές. Όμως κάνουμε χρήση του δικαιώματος μας για αυτοδιάθεση και Ισηγορία. Μας το επιβάλει άλλωστε το χρέος μας απέναντι στον πολιτισμό μας. Και εμείς ανταποκρινόμαστε σ'αυτό με παρρησία και ειλικρίνεια. Έλληνες, αγωνιστείτε αξιοπρεπείς, δίκαια και σκληρά για έναν αυτόνομο και κυρίαρχο Ελληνισμό, με δικά του σχολεία, δικά του χωριά, δική του ιστοριογραφία και δικά του ειδησεογραφικά πρακτορεία, δική του εν τέλει πολιτική δράση. Τότε μόνο θα υπάρξει ελεύθερο ελληνικό έθνος. Διότι ελεύθερος είναι μόνο ο αυτόνομος.
Ακολουθεί άρθρο από την Ελληνική ιστοσελίδα Θέασις
Απορώ με την ευφυϊα μερικών (αν βεβαίως η αιτία έχει να κάνει με ευφυϊα και όχι με κάτι εντελώς άλλο) που παριστάνουν τους Εθνικούς και ταυτόχρονα καλλιεργούν την πολλαπλή ΑΠΟΚΛΙΣΗ, βάζοντας ακατάπαυστα ως καλοί χριστιανοί ανούσια «θέματα» που δεν αφορούν καθόλου μα καθόλου τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ουσιαστικά 2 ζητούμενα που είναι:
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
Το εάν η έμπνευση κατεβαίνει στο μυαλό από δεξιά ή από αριστερά, εάν η ψυχή επανενώνεται με το Όλον ή επανενσωματώνεται, εάν διατηρεί ή όχι προσωπικά χαρακτηριστικά, εάν είνα καλύτεροι οι πλατωνικοί ή οι στωϊκοί, εάν πρέπει ή όχι να διατηρούμε τους αλεξανδρινούς τόνους ή την βυζαντινή μικρογράμματη γραφή, είναι ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ, και αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν εκ του μη όντως ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ και να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τον πραγματικό αγώνα για τα 2 πιο πάνω ζητούμενα.
Όποιος είναι Έλληνας, που πάει να πει Εθνικός Έλληνας και όχι χριστιανοβυζαντινός Ρωμιός που 10 και 20 και 30 χρόνια κοσκινίζει επειδή απλώς δεν θέλει να ζυμώσει, ας κατέβει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην αρένα που εμείς εδώ και δεκαετίες πετσοκοβόμαστε και ματώνουμε. Τέρμα οι μπούρδες! Ας συμπολεμήσει άμεσα μαζί μας, ή ας το βουλώσει. Γιατί από τους κυριότερους ΕΧΘΡΟΥΣ μας είναι οι αποσυντονιστές και οι απροπροσανατολιστές. Στον ίδιο βαθμό με τους δούρειους ίππους, αλλά και τους αμέτρητους σικάριους που τουλάχιστον έχουν την τιμιότητα (ή την αλαζονία) να επιδεικνύουν την κιτρινόμαυρη σημαία που υπηρετούνε.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, λοιπόν!
Τολμάτε να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ γι' αυτά, ανοικτά και δημόσια;
Τολμάτε να ΜΑΤΩΣΕΤΕ γι' αυτά;
Τολμάτε να ΠΕΘΑΝΕΤΕ γι' αυτά;
Εάν ναι, καλωσήλθατε στο μέτωπο. Εάν όχι, αλλά εξακολουθείτε να παριστάνετε πως συμπολεμάτε, στην αμέσως επόμενη στροφή θα μας έχετε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.
Και είμαστε εμπειροπόλεμοι...